Poze Baumit MosaikTop

     
Pin It


Baumit MosaikTop

Pret de lista cu TVA(19%) inclus: 298 RON Reducere 24%

Pret nou cu TVA(19%) inclus: 225 RON

In Stoc -Comenzi telefonice 0729 446 444 - Luni-Duminica 09:00-20:00 ................Livrari rapide din fabrica! Se ofera certificat de calitate, emis de producator! Un agent se poate deplasa la dumneavoastra si va poate pune la dispozitie paletarul de culori si tencuiala.Transport gratuit in functie de cantitate si localitate .Tel: 0729 446 444

.

Baumit MosaikTop
Tencuială decorativă Mozaic de piatră colorată pentru interior şi
exterior, în special pentru zona de soclu.
36 de combinaţii de culori conform mostrarului mozaic.

Consum: cca. 5,5 kg/m²
Acoperire: cca. 5,5 m²/cutie

Tencuiala decorativa BAUMIT MosaikTop este o tencuiala gata preparata in strat subtire, pe baza de rasini sintetice. BAUMIT MosaikTop este o tencuiala decorativa cu agregate colorate, impermeabila, deosebit de rezistenta, pentru exterior (in special pentru socluri), rezistenta la intemperii si actiuni mecanice, lavabila, usor de aplicat.

CARACTERISTICI Tencuiala decorativa BAUMIT MosaikTop

 • Granulatie: 2,0 mm
 • Continut de parti solide: 80%
 • Adaos de material agregate de cuart colorate
 • Factor al rezistentei la permeabilitate la vapori (μ): cca. 110 – 140
 • Paleta de culori conform paletarului LIFE

CONSUM Tencuiala decorativa BAUMIT MosaikTop

Tencuiala decorativa BAUMIT MosaikTop are un consum orientativ de 5.5 kg/metru patrat.

UTILIZARE Tencuiala decorativa BAUMIT MosaikTop

Pregatirea suportului

Suprafetele cretate, respectiv usor nisipoase se intaresc (de ex. cu BAUMIT PutzFestiger; timp de reactie 14 zile). Se inlatura mecanic pojghitele de lapte de ciment. Resturile de decofrol se indeparteaza cu jet de abur fierbinte sau cu solutii speciale din comert. Petele de murdarie se curata cu BAUMIT Fassaden Reiniger. Suprafetele cu alge se trateaza cu substante speciale (de ex. solutie BAUMIT SanierLosung- solutie antimucegai). Vopseaua degradata se inlatura mecanic sau cu decapant BAUMIT.

Suprafetele deteriorate, respectiv fisurate, se acopera cu mase de spaclu, eventual armate cu plasa din fibra de sticla. Toate suporturile vor fi amorsate in prealabil cu Grundul Universal BAUMIT (timp de uscare minim 24 de ore).

Prelucrare

A se amesteca produsul lent cu mixerul fara a adauga si alte produse. Tencuiala mozaic se va intinde cu un fier de glet de inox si se va finisa cu miscari pe aceeasi directie cu fierul de glet. A se lucra uniform si fara intrerupere.

Straturi:

 • 1 x Grund Universal BAUMIT sau vopsea BAUMIT GranoporColor pentru acoperire perfecta.
 • 1 x Tencuiala BAUMIT MosaikTop

Se recomanda numai utilizarea materialelor din aceeasi sarja, sau amestecarea daca sunt din diverse sarje.

Indicatii si generalitati

A nu se aplica in conditii de temperatura sub +5°C, direct sub razele solare, pe timp de ploaie sau pe vant puternic. Daca se va lucra in aceste conditii, fatada va trebui protejata corespunzator. O umiditate crescuta a aerului si temperaturile mai joase (ex. toamna tarzie) pot prelungi timpul de uscare. Dupa uscare dispare culoarea laptoasa a stratului proaspat de tencuiala mozaic. Sub actiunea unei umiditati puternice poate reveni culoarea laptoasa pentru scurt timp.

A se evita solicitarea la umiditate din stratul suport (ziduri de sprijin, incinte, zona stresinilor etc.). Tencuiala BAUMIT MosaikTop nu se recomanda a fi aplicata ca element de design pe suprafete orizontale. Daca tencuiala BAUMIT MosaikTop este aplicata in zone cu solicitari mari la umiditate (soclu), suportul pe care se aplica trebuie etansat corespunzator impotriva umiditatii (hidroizolatii in zona soclului si mortare de soclu ca strat suport).

DENUMIREA PRODUCATORULUI

Tencuiala decorativa mozaic BAUMIT MosaikTop

Un agent se poate deplasa la dumneavoastra si va poate pune la dispozitie paletarul de culori si mostre de tencuiala.Transport gratuit Bucuresti si Ilfov.

0729 446 444 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: Mozaicata

Greutate produs: 25 kg.

Producator: Baumit


Comentarii


 • Andreea Dragomir / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  foarte tare! arata foarte bine!

 • Dernell / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Kick the tires and light the fires, porbelm officially solved!


Produse similare


Tencuiala mozaic din marmura naturala colorata Aspect deosebit, natural Indicata pentru zone foarte solicitate precum: socluri de case, coridoare, casa scarii, etc. Rezistenta la uzura...
155 RON
225 RON
Material pentru acoperiri decorative de exterior si interior ale soclurilor de fatada, a stalpilor, a holurilor, a foaierelor, a cadrelor de ferestre si usilor. Tencuială pe bază de dispersie de r...
259 RON
332 RON
Tencuiala decorativa Savana Acvastop cu silicon Stop alge si fungi Datorita efectului Acvastop, noua tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii si...
149 RON
210 RON
  
  

  

Producatori

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    
  


  

Marturiile clientilor

 

Multumesc mult, ati fost foarte prompti... am sa va recomand : )

Andreea Safta

Vezi mai multe marturii