Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg

 • Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg
 • Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg
 • Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg
 • Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg
 • Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg
 • Poze OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg
     
Pin It


OSKAR 3Teck Siliconica CULORI GRATUITE 25kg

Pret de lista cu TVA(19%) inclus: 220 RON Reducere 24%

Pret nou cu TVA(19%) inclus: 168 RON

In Stoc -Comenzi telefonice 0729 446 444 - Luni-Duminica 09:00-20:00 ................Livrari rapide din fabrica! Se ofera certificat de calitate, emis de producator! Un agent se poate deplasa la dumneavoastra si va poate pune la dispozitie paletarul de culori si tencuiala.Transport gratuit in functie de cantitate si localitate .Tel: 0729 446 444

Pretul include TVA 19%, .

Tencuiala decorativa OSKAR 3TECK siliconica este o tencuiala cu rasina siliconica care face o diferenta vizibila  pe piata tencuielilor decorative.Prezinta  rezistenta la socuri mecanice, frecare, mucegai si alge.Contine doar piatra alba ceea ce permite obtinerea de culori puternice si vii. Aceasta decorativa siliconica  este recomandata zonelor unde umiditatea este ridicata. Se poate colora in orice culoare din paletarul spirit of color.  Tencuiala decorativa siliconica reprezinta ultima inovatie in  materie de tencuieli decorative pe baza de silicon.

 • Aqua Protect
 • Impact Protect
 • Fungi Protect


Colorare:

Este disponibil pentru colorarea computerizata in

1050 de culori din paletarul

Spirit of Color.

Ambalare: 25 KG
Consum: 2.4-2.8 KG/M2
Randament: 9-10 M2
Aplicare: fierul de glet
Sistem recomandat:  1 strat grund Fassaden Grund
1 strat finisaj OSKAR 3Teck
Fisa tehnica: OSKAR-3TECK-Scoarta-de-copac.pdf

Produse complementare:

DEUTEK Fassaden Grund
DEUTEK Fassaden Grund, Amorsa speciala pentru tencuiala

Tencuiala decorativa siliconica Oskar 3 Teck este dura, prezinta un aspect mat si structurat si se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aceasta are la baza rasina acrilo-siliconica in dispersie apoasa aditivata cu microsfere ceramice si agregate minerale cu dimensiunea 1.2 –1.8 mm. Cu aspect de masa pastoasa, omogena, tencuiala Oskar 3 Teck este disponibila in mii de culori prin nuantare computerizata pe masini de colorat ce folosesc exclusiv retete si pigmenti de colorare de la DEUTEK.

Tencuiala decorativa siliconica Oskar se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips – carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura. Aceasta este caracterizata de aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, timp bun de uscare, pelicula permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa; rezistenta la zgariere, socuri mecanice, solutii alcaline, variatii de temperatura, intemperii si la gaze industriale.

Suprafete de baza indicate: toate suprafetele uscate, curate, rezistente, plane, fara fisuri si fara denivelari. Daca pe suprafata ce urmeaza a fi tencuita exista inglobate elemente metalice, acestea vor fi mai intai grunduite cu DEUTEK Grund metal (vopsea de protectie anticoroziva). Inainte de aplicare, trebuie obligatoriu finalizate lucrarile premergatoare (stresini, cornise, hidroizolatii, jgheaburi, elemente de indepartare temporara a apei, protectiile de glafuri, inchiderile la atic, cofretele pentru instalatiile electrice si de gaze, trotuarele). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Pentru suprafetele de baza, precum tencuieli de ciment-var, var-ciment, sisteme termoizolante de fatada, placi de gipscarton, vopsitorii de dispersie rezistente la uzura si frecare se foloseste un strat de Fassaden Grund, colorat in ton asemanator cu tencuiala. Aceasta din urma se aplica nediluata sau diluata cu maximum 2% apa.

Pentru suprafetele de baza, precum tencuieli vechi minerale foarte absorbante si gleturi pe baza de ipsos (numai la interior) se foloseste un strat Tiefgrund si apoi un strat de Fassaden Grund, colorat in ton asemanator cu tencuiala. Aceasta din urma se aplica nediluata sau diluata cu maximum 2% apa.

Tiefgrund se poate aplica nediluat sau diluat cu apa pana la maximum 1:4, in functie de caracterul de absorbabilitate al stratului suport, regula de baza fiind ca dupa uscare sa nu formeze pelicula (strat lucios). Se vor efectua probe pe suprafete mici. Dupa grunduire suprafata trebuie sa fie rezistenta la zgariere, daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica se va mai aplica un strat.

Mod de aplicare: se aplica la grosimea peliculei, cu fierul de glet din otel inoxidabil sau prin pulverizare air-less si se structureaza prin driscuire circulara, verticala sau orizontala, in functie de modelul dorit, cu o drisca neteda din material plastic. Pentru prevenirea aparitiei nadelor si a depunerilor, tencuiala se va aplica intr-o singura etapa in procedeul "umed pe umed” (fara intrerupere).  Nu se va lucra in conditii de temperaturi foarte ridicate, sub directa influenta a razelor soarelui, vant puternic, ceata, umiditate ridicata de peste 80% si pericol de ploaie si inghet.

Informatii suplimentare:

 • aspect structurat, scoarta de copac;
 • consum mediu - 2.4-2.8 kg/mp;
 • aspect produs - pasta viscoasa, omogena;
 • PH - 8-9;
 • timp de uscare Tiefgrund - 12 ore (la 20 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului);
 • timp de uscare Fassaden grund - 12 ore (la 20 grade Celsius si 65% umiditate relativa a aerului);
 • 3 Teck - o ora uscare superficiala si 2-3 zile intarire in toata masa.

 

Produsul se livreaza in recipienti din material plastic, inchisi etans, etichetati corespunzator, avand masa neta de 25 kg.0729 446 444 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: Siliconica

Greutate produs: 25 kg.

Producator: Deutek


Comentarii


 • Andrei Lazarescu / saptamana trecuta ArataAscunde

  Buna ziua.   Mă interesează o oferta pentru 70 galeti de 25 kg de decorativa oskar 3 teck si grund aferent. culoarea doresc sa fie mandarin. astept un raspuns din partea dumneavoastră.
  Multumesc,
  Andrei Lazarescu

 • alex / acum 6 luni ArataAscunde

  Spuneti-mi si mie la 70 metri patrati cate galeti de oskar culoarea caramel imi intra

 • Grosu Ioan / acum 6 luni ArataAscunde

  Buna ziua. Îmi faceti o oferta pentru 150 m pătrati de tencuiala Oskar 3 te ci si grand. Culoare vanilie. Localitate Alba Iulia. Multumesc!

 • COMANEANU GHE / acum 7 luni ArataAscunde

  Recomand!!!!

 • Grigoras Elvira / acum 9 luni ArataAscunde

  V

 • catalin urugiuc / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua.Va rog o oferta pentru 18 galeti de tencuiala Oskar 3teck,structura bob de orez,granulatie 1,5mm,culoare cappuccino,impreuna cu grundul aferent,livrabil in Suceava.
  Multumesc

 • www.tencuialadecorativa.eu / acum 11 luni ArataAscunde

  Buna ziua! Oferta a fost trimisa pe e-mail-ul specificat! Va multumim!

 • Bajanaru Cristian / acum 11 luni ArataAscunde

  Bună seara, rog oferta pentru 200 m, tencuiala Oscar 3teck siliconica culoare ciocolata +Grund, livrare Voluntari Ilfov.
  Mulțumesc frumos.

 • Dragan Adrian / acum 11 luni ArataAscunde

  Bună ziua. Aș dori o ofertă pentru următoarele cantitati si categorii de produse comercializate de dvs., astfel: tencuiala decorativă Oscar 3 Teck Capuccino la 25kg - 17 buc; tencuiala mozaicata Oscar cod 9703 la 25kg- 5 buc; amorsa Oscar Fassaden Grund(la culoarea tencuielii) la 25kg - 3buc. Localitatea de destinație: Babadag, jud. Tulcea. Vă mulțumesc anticipat și aștept răspunsul dvs.!

 • Iancu Bogdan Adrian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, va rog sa imi trimiteti o oferta de tencuiala decorativa cu silicon pentru exterior - OSKAR 3Teck capucino si caramel si amorsa necesara - Fassaden Grund pentru 220 mp (200 capucino/20 caramel). Astept raspunsul dvs.
  Multumesc.

 • www.tencuialadecorativa.eu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Oferta a fost trimisa pe e-mail-ul specificat! Va multumim!

 • Bogdan Iasnic / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Ca prima intrebare pretul tencuiala decorativa Oskar 3 Teck siliconica este pentru orice culoare din paletar sau doar pentru cele 6 culori prezentate in reclama.
  O a doua intrebare. Care este oferta dvs, de pret pentru 27 buc. tencuiala decorativa Oskar 3 Teck siliconica, scoarta de copac, granulatie 2 m.m., culoarea crem luminos cu livrare in Corbeanca, judetul Ilfov.
  Cu multumiri,
  Bogdan

 • Adreea Ciubota / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Transportul a fost foarte rapid! Nu ma asteptam! Recomand!

 • Kabi / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va multumesc! Ati fost foarte promti! Am sa va recomand!

 • constantin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara! Va rog sa imi trimiteti o oferta pentru 12 galeti de tencuiala decorativa cu silicon pentru exterior si amorsa necesara --- (OSKAR 3Teck cappucino si Fassaden Grund).
  De asemenea, va rog sa imi precizati care sunt costurile pentru livrarea produselor in Rm Valcea, jud. Valcea. Multumes, astept raspunsul dvs.

 • OPREA EDI IONUT / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  bunnn

 • Cornel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara! Va rog sa imi trimiteti o oferta de tencuiala decorativa cu silicon pentru exterior si amorsa necesara pentru 250 mp (OSKAR 3Teck cappucino si Fassaden Grund). De asemenea, va rog sa imi precizati care sunt costurile pentru livrarea produselor in Rm Valcea, jud. Valcea. Multumes, astept raspunsul dvs.

 • Alexandru / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, va rog sa imi trimiteti o oferta de tencuiala decorativa cu silicon pentru exterior - OSKAR 3Teck capucino si amorsa necesara - Fassaden Grund pentru 240 mp. Astept raspunsul dvs.
  Multumesc.

 • Iulian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara! Va rog sa ne trimiteti o oferta de tencuiala decorativa cu silicon pentru exterior si amorsa necesara pentru 200 mp.

 • www.tencuialadecorativa.eu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Toate solicitarile au primit raspuns la adresa de mail specificata! Va multumim si va stam la dispozitie la 0729446444

 • Andreea Tabacaru / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, Va rog sa ne trimiteti o oferta pentru 350 mp. si va rog sa faceti o recomandare de produse similare multumim !

 • sandu silviu mihail / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna am cautat pe internet ceia ce nu pot cauta in tara ca nu sunt in rominia , tatal meu se ocupa de muncitori dar eu de materiale pe internet in marea parte as vrea sa comand de la dumneavoastra o cantitate de tencuiala decorativa pentru 260 metri patrati si miar trebui in timp scurt pentru care muncitori sau apropiat in stagiu tencuielei decorative eu voi incerca sa iau legatura cu dumneavoastra sau daca nu puteti lua dumneavoastra legatura cu mine la nr tel.0039***********un mesaj cu un nr tel si va sun eu . va multumesc.

 • Ninel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna,va rog sa imi calculati tot ceee ce inseamna materiale pentru o izolatie exterioara la o casa parter plus mansarda suprafata totala 185 m2.stiu ca variaza pretul si in functie de culoare si granulatie insa aproximativ daca se poate.daca se cumpara produsele toate de la d-voastra se ofera si reduceri de pret?realizati si manopera?multumesc!astept un raspuns cat mai curand!

 • www.tencuialadecorativa.eu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Da, se poate efectua livrarea maine! Ne puteti trimite adresa de livrare si comanda pe email sau ne puteti contacta telefonic! Adresa de email este: contact@tencuialadecorativa.eu sau 0729446444
  Va multumim!

 • Robert / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am dat comanda ! Va multumesc pentru amabilitate!

 • Robert / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am o casa de 500 mp in Ilfov . O pot primi maine? ma intereseazaa alba si amorsa la fel

 • alina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am vazut produsul aplicat!!! Arata foartebine!

 • tencuialadecorativa.eu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Se poate colora in aproximativ 800 nuante!

 • Angela chitu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Un pret foarte bun!!!

 • iulian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  este colorata?/


Produse similare


Tencuiala decorativa Savana Acvastop cu silicon Stop alge si fungi Datorita efectului Acvastop, noua tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii si...
149 RON
210 RON
Tencuiala decorativa siliconata Kober este o tencuiala structurata, cu aspect de scoarta de copac, de granulatie 1.5 mm, pe baza de dispersie polimera acrilo-stirenica, aditivi siliconati, pigmenti...
89 RON
110 RON
Tencuiala decorativa Danke Textur Siliconica si adaos de latex Acoperire: 8-10 metri patrati Greutate: 25kg Granulatie: 1.5mm Pretul include cele 12 culori afisate. Rezista...
109 RON
130 RON
Tencuiala decorativa Duraziv Silicon cu efect de perlare a apei Producator : Duraziv Acoperire la 1.5mm : 11-12mp Acoperire la...
85 RON
124 RON
Va oferim sevicii de manopera pentru tencuiala decorativa de 20lei mp Pretul include: Aplicare grund/ amorsa Aplicare tencuiala decorativa Pentru constructiile inalte va putem oferi...
20 RON
Tencuiala decorativa DEKO T8300 R15, R25 siliconica DESCRIERE: este un produs peliculogen gata colorat, fabricat pe baza de dispersii apoase copolimerice, pigmenti rezistenti la actiunea...
138 RON
230 RON
  
  

  

Producatori

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    
  


  

Marturiile clientilor

 

Sotul meu a ales materialele iar eu finisajele, asa ca v-am ales pe voi. Sper sa nu o dati si voi in bara si ''sa va stricati'' mai tarziu pentru ca...

Alexandra

Vezi mai multe marturii