test


Tencuieli Siliconice

Sunt tencuieli în a căror compoziție intră rășini siliconice, pigmenți, materiale de umplutură, pietricele de marmură. Aceste tencuieli reprezintă vârful de gamă, fiind permeabile la vapori, hidrofobe, foarte rezistente la murdărie, ultraviolete și condiții atmosferice extreme. Sunt recomandate pentru zonele de munte si litorale.

Tencuieli Acrilice

Sunt tencuieli în a căror componență intră rășini acrilice, pigmenți, materiale de umplutură, pietricele de marmură. În comparație cu tencuielile minerale avem o îmbunătațire calitativă ale acestora datorată rășinilor din componență, acestea conferindu-le elasticitate și mărindu-le gradul de hidrofobizare.

Tencuieli Silicatice

Sunt tencuieli în a căror compoziție intră rășini, silicați, materiale de umplutură, pietricele de marmură și care pot avea mai multe aspecte. Tencuielile silicatice ies în evidență printr-o permiabilitate deosebită și deasemeni o rezistență deosebită la alge, licheni și muschi. Acestea sunt recomandate la fațadele termoizolate cu vată minerală și la fațadele vechi.

Tencuieli Minerale

Sunt tencuielile în a căror compoziție intră ciment alb, var, pietricele de marmură și materiale de umplutură.