Transport si retururi

Livrarea produselor prezente in magazinul nostru on-line www.tencuialadecorativa.eu se realizeaza cu flota proprie TencuialaDecorativa.eu, flota producatorului si/sau firma de curierat.

Produsele comandate pe siteul nostru sunt livrate pe intreg teritoriul Romaniei si nu numai. Livrarea se efectueaza din depozitul nostru si/sau direct din fabrica.

In cazul produselor aflate in stoc, livrarea la nivel national este de 2-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzilor de un reprezentant TencuialaDecorativa.eu, iar costul de transport va fi comunicat de noi pentru fiecare comanda in parte. Pentru livrarile care necesita descarcare cu autoutilitara speciala, costul transportului se stabileste in functie de greutatea comenzii, distanta parcursa si costul autorizatiilor necesare emise de primarii.

TencuialaDecorativa.eu isi rezerva dreptul de a confirma telefonic si/sau prin sms comenzile, iar in cazul in care nu pot fi confirmate, acestea vor fi anulate.

  •  Pentru zona Bucuresti+Ilfov, livrarile se fac cu flota TencuialaDecorativa.eu, flota producatorului sau firma de curierat.Pentru comenzile care au valoare mai mare de 500 lei, transportul este gratuit.Pentru comenzile care nu depasesc valoarea de 500 lei, costul de transport este de 40lei.

 

  • La nivel national, livrarile se efectueaza cu flota proprie TencuialaDecorativa.eu, flota producatorului, in sistem Pallex si/sau firma de curierat. Costul de transport este comunicat in prealabil pentru fiecare comanda in parte, de un consultant TencuialaDecorativa.eu.

Produsele comercializate pe site-ul nostru muralshop.ro sunt livrate in ambalajul original si sigilat al producatorului si in conditii sigure. Va rugam sa va asigurati ca la momentul livrarii este permis accesul masinii de transport pana la locatie, ca dispuneti de suport personal pentru descarcarea produselor si ca produsele sunt in conformitate cu comanda dumneavoastra.

TencuialaDecorativa.eu isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans total sau partial pentru comenzile personalizate (de ex. tencuiala decorativa colorata la cererea clientului sau vopsea lavabila colorata).

Va rugam sa tineti cont de faptul ca, pentru comenzile personalizate la cererea clientului, optiunea de retur nu este valabila. Multumim pentru intelegere.

 

SHOWROOM: Str. Vanatorilor, Nr. 46, Mogosoaia, Jud. Ilfov.


Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau telefonic 0729446444 .