Poze Tencuiala cu barita HASIT ROFIX RONTGENPUTZ 40 KG

     
Pin It


Tencuiala cu barita HASIT ROFIX RONTGENPUTZ 40 KG

Pret de lista cu TVA(19%) inclus: 380 RON Reducere 11%

Pret nou cu TVA(19%) inclus: 339 RON

In Stoc -Comenzi telefonice Ciulian Constantin 0729 446 444, Sebe Razvan 0760 999 111, Dinu Dragos 0728 555 999 - Luni-Duminica 09:00-20:00

Pretul include TVA 19%, .

Tencuiala HASIT Rofix Rontgenputz cu barita de protectie contra radiatiilor. Tencuiala in incintele de diagnosticare cu echipamente cu raze X cu o tensiune nominala pana la 250 kV. Tencuiala suport pe toate suporturile uzuale precum caramida plina sau cu goluri, boltari, beton, BCA. Tencuiala suport pentru tencuieli decorative acrilice, silicatice, siliconice si praf de piatra RÖFIX. Nu este adecvata pentru zidarie cu porozitate ridicata.

Compozitie: ciment, var hidratat, barita, aditivi pentru imbunatatirea prelucrarii, componente organice < 5%.

CARACTERISTICI TENCUIALA HASIT ROFIX RONTGENPUTZ

  • Protectie ridicata impotriva razelor X
  • Contine barita
  • Doua bullet-uri

 CONSUM TENCUIALA HASIT ROFIX RONTGENPUTZ

TENCUIALA HASIT Rofix Rontgenputz are un consum orientativ de ca. 30,0 kg / m² / cm.

UTILIZARE TENCUIALA HASIT ROFIX RONTGENPUTZ

Conditii punere in opera: In timpul aplicarii si a fazei de uscare temperatura mediului si a stratului suport nu trebuie sa coboare sub + 5 °C si sa creasca peste + 30 °C. In timpul aplicarii si a intaririi, cel putin 3 zile, protejati de inghet.

Suportul: Suportul trebuie sa fie uscat, curat, fara portiuni inghetate, absorbant, plan, aspru, rezistent, fara eflorescente si materiale ce pot forma un strat separator precum uleiuri sau grasimi. Trebuie realizat controlul adecvat al suportului, conform normativelor in vigoare. Indicatiile de aplicare sunt valabile pentru zidarie fara rosturi. Rosturile si fisurile trebuie inchise inainte cu material adecvat. La aplicare pe suporturi speciale (zidarie poroasa, BCA, placi termoizolante), amestecate, se va solicita suportul serviciului de consultanta.

Pregatirea suportului: Dupa controlul si pregatirea stratului suport (inchidere rosturi, umplere goluri) poate fi necesar un tratament preliminar in functie de tipul de suport. Suprafetele de beton neted se pretrateaza cu mortar de sprit RÖFIX 670-S (timp de asteptare min. 3 zile) sau cu punte de aderenta RÖFIX 12 Haftbrücke (timp de asteptare min. 24 ore) , respectiv tencuiala se aplica umed pe umed pe RÖFIX 55 Baukleber. Inainte de tencuire la toate canturile si colturile se pozitioneaza profile inoxidabile adecvate. Pentru fixarea profilelor pentru tencuieli de ciment nu se utilizeaza mortar pe baza de ipsos.

Pregatire: La aplicare manuala la un sac se amesteca omogen cu necesarul de apa prevazut la datele tehnice cu malaxorul electric. La amestecare manuala maxim 2 - 3 minute timp de amestecare.

Punere in opera: La aplicare manuala mortarul proaspat amestecat se aplica cu gletiera sau cu mistria. Produsul se aplica cu masinile de tencuit uzuale sau manual. La aplicare mecanizata se utlizeaza masini de tencuit uzuale. Dupa aplicare se trage la dreptar. Dupa intrarea in priza imediat se driscuieste, sau se finiseaza cu rabotul pentru stratul urmator. Mortarul proaspat trebuie utilizat in decurs de 2 ore. In decursul prizei, in special la utilizarea aparatelor de incalzire, trebuie asigurata ventilarea adecvata a spatiilor. Incalzirea directa a suprafetelor tencuite nu este admisa. Materialul din ambalaje deja deschise nu se amesteca cu material proaspat. In caz de conditii climaterice nefavorabile stratului de tencuiala (arsita, curenti puternici de aer) sau suport cu absorbtie puternica suprafetele trebuie tratate suplimentar prin udare.

Valabilitate / depozitare: In spatii uscate pe paleti de lemn. Minim 9 luni valabilitate.

Informatii pericole: Informatii detaliate cu privire la siguranta utilizarii produselor se obtin din fisele tehnice de securitate. Inainte de punerea in opera a produselor cititi fisele tehnice de securitate.

DENUMIRE PRODUCATOR

Tencuiala de zidarie var ciment HASIT Rofix Rontgenputz 40 KG

Download FISA TEHNICA

0729 446 444 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: Solutii ignifuge

Greutate produs: 40 kg.Produse similare


Tencuiala decorativa Savana Acvastop cu silicon Stop alge si fungi Datorita efectului Acvastop, noua tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii si...
149 RON
210 RON
Tencuiala decorativa DEKO T8300 R15, R25 siliconica DESCRIERE: este un produs peliculogen gata colorat, fabricat pe baza de dispersii apoase copolimerice, pigmenti rezistenti la actiunea...
138 RON
230 RON
Va oferim sevicii de manopera 9pentru tencuiala decorativa de 20lei mp Pretul include: Aplicare grund/ amorsa Aplicare tencuiala decorativa Pentru constructiile inalte...
20 RON
  
  

  

Producatori

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    
  


  

Marturiile clientilor

 

Multumesc mult, ati fost foarte prompti... am sa va recomand : )

Andreea Safta

Vezi mai multe marturii