Poze Calcino Decor

 • Poze Calcino Decor
 • Poze Calcino Decor
 • Poze Calcino Decor
 • Poze Calcino Decor
     
Pin It


Calcino Decor

Masă de şpaclu minerala(Stucco Venetiano), pentru decorarea interioarelor (tavane şi pereţi), având în componenţă var stins, făină de marmură şi apă.

Se recomanda in special pentru decorări de excepţie ale suprafeţelor interioare. Calcino Décor va căpăta un aspect marmorat.

 • Este o substanţă pur minerală
 • Capacitate mare de absorbţie şi difuziune
 • Fără solvenţi şi cu miros slab
 • Necesită aplicare de către specialişti
 • Se poate colora în 22 tonuri de bază, fiecare cu câte 4 intensităţi, cu ajutorul pigmenţilor Calcino Color
  • Este un produs mineral ornamental, pentru decorarea interioarelor (tavane si pereti), avand in componenta var stins, faina de marmura si apa. Se preteaza indeosebi pentru o decorare de exceptie a suprafetelor interioare, ca de exemplu birouri, sali de conferinte, sali de protocol, hoteluri, banci, cancelarii, precum pentru case particulare.
  Datorita componentelor pur minerale, prin prelucrare, Calcino Decor va capata un aspect marmorat.
   
   

Decoraţiunile interioare cu aspect de marmură sunt modalităţi de a transforma o încăpere, indiferent de destinaţia sa, într-un spaţiu de înaltă clasă. Vrei să atingi cu mâna suprafata decorată într-un mod neobişnuit, te întrebi ce este, şi cum ar arăta în casa ta? Îţi imaginezi ce culoare ai alege pentru biroul tău, pentru sala de şedinţe sau chiar pentru holul luminos de la intrare?
Oricare ar fi spaţiul pe care doreşti să-l transformi, Calcino Decor este alegerea ideală. Pereţii strălucesc, reflectă lumina şi şedinţele par dintr-o dată mai plăcute, şeful mai puţin grăbit, atmosfera mai agreabilă.

Calcino Decor de la CAPAROL este o tehnică decorativă cu aspect de marmură care se potriveşte atât pentru spaţii de locuit cât şi pentru birouri sau clădiri publice. Se pot alege din cele 88 de nuanţe pe cea mai mai potivită cu destinaţia spaţiului decorat. Un simplu perete decorat cu marmură Calcino Decor asigură transformarea încăperii şi mută centrul deinteres acolo unde vrei tu. Încearcă o culoare caldă la birou şi îţi vei dori o culoare electrică pentru acasă.

0729 446 444 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: Stucco Veneziano

Producator: CaparolProduse similare


1. Generalitati si utilizari tipice.  spaclu mineral de efect pe baza de var de inalta calitate, ce se utilizeaza pentru finisaje interioare in tehnica , , stucco veneziano’’;  uti...
99 RON
130 RON
Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala neteda sau semineteda: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var finisate cu tinci fin, gleduri de ipsos, placi de gips – carton si pe...
999 RON
1.300 RON
Tencuiala decorativa Savana Acvastop cu silicon Stop alge si fungi Datorita efectului Acvastop, noua tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii si...
149 RON
210 RON
  
  

  

Producatori

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    

Oferte speciale

  


  

Marturiile clientilor

 

sunteti o echipa super, tinete-o tot asa!!!!!!!!!!!

Gigi(Bucuresti)

Vezi mai multe marturii