Top 5 producatori de tencuieli decorative premium in Romania

Top 5 producatori de tencuieli decorative premium in Romania

Atat designul interior al unei locuinte, cat si cel exterior, sunt foarte importante, modul in care aceasta arata oferind tacit privitorilor informatii despre proprietar. Indeosebi cand vine vorba de schimbarea/realizarea fatadei casei, tot mai multi romani isi indreapta atentia catre tencuiala decorativa, solutie ce intrece in multe privinte alte metode, precum decorarea cu caramida, cu ajutorul vinilului sau otelului, cu panouri sandwich sau panouri CIP.

Desigur, pe piata exista si variante de tencuieli decorative pentru interior, insa, indiferent de locul unde vor fi utilizate (interior sau exterior), pentru un rezultat impecabil materialele trebuie alese corect, in functie de criteriul calitate. De aceea, in prezentul articol ne vom concentra asupra tipurilor de tencuieli decorative premium, produse imbunatatite constant astfel incat sa ofere utilizatorilor cat mai multe beneficii.

Tot pentru a va ajuta sa luati o decizie corecta, va vom prezenta si 5 producatori de tencuiala decorativa, nationali si internationali, cunoscuti in Romania pentru calitatea produselor pe care le concep.


Avantajele unei tencuieli decorative premium


Asa cum am spus si mai sus, tencuielile decorative au fost constant imbunatatite in ultimii ani astfel incat sa raspunda cat mai fidel asteptarilor clientilor. Vorbim asadar de existenta pe piata a unor tencuieli decorative premium, net superioare celor clasice, care se remarca atat prin preturi corect raportate la beneficiile pe care le ofera, cat si prin alte caracteristici.

Cei mai mari producatori de tencuieli decorative se asigura ca produsele ce ajung in fata cumparatorilor se remarca in primul rand prin rezistenta. Fie ca este vorba de modelele granulate sau de cele zgariate, acestea protejeaza de factorii externi (apa, conditii atmosferice nefavorabile, raze UV) suprafetele pe care sunt aplicate. De asemenea, au o rezistenta mare la alge, licheni si muschi.

Un alt avantaj al tencuielilor decorative premium este dat de flexibilitate. Mai exact, acestea pot rezista la crapaturi, impacturi si tot felul de exfolieri, facand cu brio fata si variatiilor de temperatura. De exemplu, tencuielile mozaicate, care sunt recomandate in cazul soclurilor si gardurilor, precum si in cazul suprafetelor puternic solicitate (coridoare, casa scarilor), sunt deosebit de rezistente la socuri mecanice, vibratii si obiecte abrazive.

Produsele, fiind impermeabile, protejeaza impotriva infiltratiilor (pot fi utilizate inclusiv in piscine), prevenind aparitia fungilor si a microorganismelor. Alt atu, demn de luat in considerare, este usurinta cu care suprafetele tencuite pot fi intretinute. De exemplu, tencuielile decorative premium cu fibra de carbon pot fi curatate usor cu un furtun, autocuratandu-se insa si sub efectul precipitatiilor.

Tot produsele premium se aplica usor si adera rapid la suport (este necesar sa se urmeze cu strictete instructiunile specifice), nu creeaza condens (permeabile la vapori) si au excelente proprietati izolante (cum este cazul tencuielilor siliconate, care pot chiar sa le intreaga in beneficii pe cele siliconice, considerate de varf).


Producatori de top de tencuieli decorative de interior si exterior apreciati in Romania


In alegerea oricarui produs trebuie sa tinem cont, pe langa caracteristicile de baza ale acestuia si pret, de brandul producator. Motivul? Un brand cu experienta, cunoscut pe piata de profil, va avea standarde inalte de calitate si va oferi clientilor sai produse premium.

Pentru a va ajuta in procesul de selectie, iata un top de 5 producatori de tencuieli decorative premium conceput in functie de feedback-ul pe care l-am primit in ultimii ani de la clientii nostri!


Köber


Compania Köber a fost infiintata in anul 1991 in Piatra Neamt, detinand in prezent mai multe marci: KÖBER, EMALUX, ACRILUX, ECOPLAST etc. In ceea ce tencuielile decorative premium Köber, una dintre principalele alegeri ale clientilor este cea siliconata - este o tencuiala decorativa structurata, alba, cu aspect bob de orez, ce rezista la socuri, uzura, zgariere si intemperii si are un timp redus de uscare, nuantarea fiind realizata prin sistemul KOLOR EXPLORER.


Duraziv


Cu o experienta de peste 14 ani in conceperea de materiale de constructii de inalta calitate, Duraziv este un producator de tencuieli decorative pentru care imbunatatirea continua a produselor este una dintre cele mai importante valori ale unei companii producatoare. In ceea ce priveste preferinta clientilor, acestia apreciaza produsele din gama Clima Protect cu Kauciuc, precum si tencuielile siliconice premium FASSADEN TOP, care in combinatie cu vata minerala creeaza un strat permeabil la vaporii de apa, cu un grad inalt de izolare fonica si o excelenta rezistenta la foc.


Policolor


Cu vasta experienta pe piata de profil (infiintata in 1965), Policolor ramane in continuare partenerul celor ce doresc sa aduca culoare in locuintele lor. In ceea ce priveste tencuiala decorativa premium Policolor, clientii sunt extrem de incantati de intreaga gama, iar cele mai multe aprecieri sunt primite de catre cea profesionala cu silicon DEKO T8500, ce cuprinde un numar mare de nuante - nuantarea se face cu ajutorul sistemului Policolor Colour System.


Apla


Timp de 20 de ani, Apla (initial Atlas) este brandul care ofera solutii impecabile pentru realizarea proiectelor de constructii si renovari. Gama de tencuieli decorative premium Apla este una vasta, principalele alegeri ale clientilor fiind indeosebi cea mozaicata AplaSoclu si cea structurata pentru exterior AplaTencoPlast Silicon Plus.


Adeplast


Unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii de pe piata din Romania, cunoscut la nivel international, Adeplast continua sa investeasca constant in dezvoltarea portofoliului sau, punand accent pe inovare, calitate si profesionalism. In ceea ce priveste decorarea fatadelor, clientii recomanda tencuiala decorativa structurata AeriaPlast cu Porus X, cu nuante stralucitoare si o acoperire perfecta a defectelor suprafetelor.


Consilierea, vitala in alegerea corecta a tencuielilor decorative premium


Pentru a alege corect tencuieli decorative premium trebuie sa tinem cont de numerosi factori, nu doar de preturi si producatori. Procesul este deosebit de complex, asadar, daca doriti sa investiti intelept, va recomandam sa luati legatura cu un specialist inainte de a achizitiona.

Echipa Tencuialadecorativa.eu va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie in legatura cu produsele din portofoliu si serviciile complementare. De asemenea, ne asiguram ca beneficiati gratuit si de sfaturi care sa conduca catre obtinerea celor mai bune rezultate. Daca, de exemplu, doriti recomandari de tencuieli decorative fabricate in Romania, nu ezitati sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Comentarii