Poze AplaSoclu

  • Poze AplaSoclu
  • Poze AplaSoclu
  • Poze AplaSoclu
  • Poze AplaSoclu
  • Poze AplaSoclu
  • Poze AplaSoclu
     
Pin It


AplaSoclu

Pret: 153,71 RON

Pretul include TVA 19%, Se ofera certificat de calitate, emis de producator! Livrari rapide din fabrica! Un agent se poate deplasa la dumneavoastra si va poate pune la dispozitie paletarul de culori si tencuiala.Transport gratuit in functie de cantitate si localitate .Tel: 0729.446.444

AplaSoclu este o tencuiala decorativa mozaicata pentru interior si exterior,cu granulatie de 1,2-1,8 mm, pe baza de rasini acrilice in dispresie apoasa. AplaSoclu contine  particule colorate de cuartz  in diferite nuante si aditivi specifici, destinati protejarii si finisarii in scop decorativ a suprafetelor minerale la interior sau exterioare din beton, tencuieli de var-ciment, glet de ipsos, placi de gips-carton, suprafete vopsite vechi rezistente la uzura si frecare etc.

 

Caracteristici:

Aspect pasta vascoasa, omogena;

Aderenta excelenta la suport, putere mare de acoperire ;

Rezistenta mare la abraziune, socuri mecanice etc.;

Permeabila la vaporii de apa dar impermeabila la

Rezistenta deosebita la intemperii (radiatii solare, variatii de temperatura si umiditate);

Rezistenta la actiunea microorganismelor (alge, mucegaiuri, ciuperci etc.);

Rezistenta deosebita la solutii alcaline, gaze industriale etc.;

Rezistenta deosebita la saponificare;

Lucrabilitate foarte buna, fara efect de scurgere;

Propietati deosebite ignifuge, previne raspandirea flacarii;

Se livreaza in 12 tonuri de culoare dupa catalogul AplaSoclu.

 

Caracteristici  tehnice 

 

Tip:tencuiala decorativa pe baza de rasini acrilice, granule de cuartz colorate de 1.2-1,8 mm si aditivi specifici;

Aplicare: gletiera de inox;

Diluare: la temperaturi de peste 25°C se poate dilua cu cca 1% apa, in functie de gradul de absorbtie al suprafetei;

Consum specific mediu: cca 3.5-4.5 kg /m2 in functie de natura suportului (se recomanda efectuarea unei probe pentru stabilirea consumului);

Timp de uscare: la 23±2°C si 65% umiditate, 2-3 ore la atingere si 72 ore in profunzime;

Vascozitate (SHEEN): 70÷90 cPS;

pH : 7.5÷8.5 ;

Aspect pelicula: natural, nuanta conform paletarului;

Continut substante nevolatile : max. 80%;

Continut substante volatile COV:  produsul contine max. 30g/l. COV limita UE g/l :cat A/c :40(2010) ;

Numar straturi recomandate : un strat, la grosimea maxima a granulei.

 

Domenii de utilizare

 

AplaSoclu se recomanda a fi aplicata pe suprafete exterioare ex. socluri, postamente, glafurile ferestrelor si usilor etc. sau  a suprafetelor minerale din beton, tencuieli var-ciment, glet de ipsos, placi gips-carton etc., obtinandu-se o tencuiala in nuante naturale cu aspect de mozaic.

In cazul fatadelor cu soclu neprotejat (fara hidroizolatie intre soclu si trotuar) se recomanda efectuarea hidroizolatiei folosind  fie mortarul bicomponent AplaWaterBlockFlex fie solutiile si membranele bituminoase  hidroizolante Apla.

 

Instructiuni de aplicare

 

Suprafetele pe care se aplica AplaSoclu trebuie sa fie compacte, uscate, curate, fara urme de praf sau alte particule, degresate, rezistente, plane si fara denivelari.

¨      Inaintea aplicarii tencuielii trebuie finalizate in totalitate toate lucrarile premergatoare (hidroizolatii, trotuare, cornise, stresini, cofrete pentru instalatiile electrice si de gaze, jgheaburi etc.).

¨      Daca pe suprafata  pe care se va face aplicarea exista elemente metalice inglobate, acestea se vor grundui cu o vopsea de protectie anticoroziva (ex. Grund Apla MultiPrimer si vopsea Apla Wood Care).

¨      Pentru aplicarea pe soclu a produsului este necesara realizarea hidroizolatiei suportului (datorita umiditatii la zona de contact dintre trotuar si soclu).

¨      Tencuielile var-ciment/ciment-var se curata de praf, grasimi  si alte particule, se verifica planeitatea,  gradul de uscare. Daca sunt necesare reparatii acestea se vor face cu gleturile Apla Fill. Dupa uscarea completa se amorseaza cu grundul AplaTencoPrimer sau AplaPrimex la nuanta tencuielii. In functie de gradul de absorbabilitate al peretelui se aplica unul sau mai multe straturi de amorsa. Dupa uscarea completa se aplica AplaSoclu.

 In cazul aplicarii pe sisteme termoizolante de fatada, acestea  se curata de praf, se degreseaza, se verifica planeitatea, iar daca este cazul se corecteaza denivelarile si defectiunile, se refac zonele fragile si nisipoase, folosind adezivul Apla Styrofix. Dupa uscare suprafata se amorseaza folosind grundul AplaTencoPrimer. Aplicarea tencuielii AplaSoclu face la 1 zi dupa amorsare.

 Suprafetele vopsite existente se curata bine de impuritati, se slefuiesc, se indeparteaza unde este cazul facandu-se reparatiile necesare, si se aplica un strat subtire de glet APLA FILL (interior/exterior), se amorseaza cu AplaPrimex sau AplaTencoPrimer. Dupa uscarea completa se aplica AplaSoclu.

 Gleturile pe baza de ipsos (numai la interior) se curata de impuritati, se fac reparatiile necesare unde este cazul, se amorseaza  cu AplaPrimex sau  AplaTencoPrimer  iar dupa uscarea completa se aplica AplaSoclu.

 AplaSoclu se aplica nediluat sau diluat cu cca. 1% apa, in functie de gradul de absorbabtie al suportului, sau la temperaturi de peste 30°C. Pentru stabilirea dilutiei, se recomanda efectuarea unor teste la fata locului, pe suportul pe care se doreste aplicarea.

 

Mod de aplicare

¨      Se conditioneaza produsul la temperatura mediului, se amesteca cu un mixer electric, se regleaza consistenta materialul dupa caz prin adaugarea cca 1% apa, in portii mici. O cantitate mare de apa va face imposibila aplicarea corecta a produsului.

¨      Nu se folosesc instrumente si recipiente ruginite.

¨      Se aplica cu fierul de glet de inox, la grosimea granulei si se niveleaza intr-o singura directie, cu acelasi instrument.

¨      Nn se driscuieste dupa aplicare.

¨      Se aplica intr-o singura etapa in procedeul „umed pe umed” (fara intrerupere) pentru a preveni aparitia imbinarilor si a suprapunerilor straturilor.

¨      Se va evita aplicare la temperaturi in afara intervalului 5°C÷35°C, sub actiunea directa a razelor soarelui,  vant puternic,  ploaie, ceata, umiditate peste 80%, pericol de inghet.

¨      Temperatura minima a suportului si a mediului la aplicare  minim 5°C  si maxim 25°C.

¨      Nu se recomanda aplicarea produsului pentru retusuri in zone unde a mai fost aplicat, deoarece zonele respective vor iesi in evidenta in aspectul final al finisarii.

 

 

 

 

 

¨      Se recomanda a se aplica pe aceasi suprafata produsul apartinand aceluiasi lot, deoarece acesta avand in compozitie materiale naturale, pot exista mici diferente intre doua sarje diferite. Acesta nu constituie motiv de reclamatie. Daca acest lucru nu este posibil, se va amesteca continutul din toti recipientii. Inainte de punerea in opera, se recomanda verificarea tonurilor de culoare.

¨      Curatarea instrumentelor se face cu apa sau apa si detergent imediat dupa intrebuintare. Resturile intarite se indeparteaza mecanic.

 

Recomandari

 

¨      Suprafata tencuita cu AplaSoclu trebuie protejata de ploaie pana la uscarea completa.(cca 7 zile).

¨      Aplicarea produsului in afara conditiilor de temperatura si umiditate specificate conduce la intarirea mai rapida sau mai lenta a acestuia si chiar la afectarea calitatii acestuia.

¨      Nu amestecati produsul cu alte materiale (alte tencuieli, rasini, mortare, aracet,vopsele alchidice, pigmenti de colorare etc.),  propietatile acestuia vor fi afectate definitiv.

 

Propietatile produsului AplaSoclu descrise in prezenta Fisa Tehnica se bazeaza pe experienta practica si verificari practice, de aceea conditiile specifice si aplicarea corecta de catre utilizator nu se afla in sfera noastra de influenta. Insusirea produsului, in caz de dubii, se va face prin experiente proprii la fata locului. Raspunderea legala nu poate rezulta  din indicatiile din prezenta fisa tehnica si nici din consilierea orala. Pentru lamuriri privind caracteristicile produsului, solicitati consiliere.

 

Ambalare: in recipienti din material plastic, inchisi etans, etichetati corespunzator, avand masa neta de 24 kg.

 

Depozitare: in spatii uscate, la temperaturi care sa nu depaseasca 5°C÷35°C, in ambalajul original, nedeteriorat.  A se proteja de inghet!

 

Termen de  valabilitate: 24 de luni, de la data fabricatiei, in  conditiile respectarii prevederilor de ambalare si depozitare.

 

Eliminarea deseurilor: produsul trebuie evacuat conform reglementarilor legale in vigoare.

 

 

0729 446 444 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica 09:00-20:00

 


Detalii produs


Categorie: Mozaicata

Greutate produs: 25.00 kg.

Producator: Apla

Apla
Livrari rapide din fabrica! Un agent se poate deplasa la dumneavoastra si va poate pune la dispozitie paletarul de culori si tencuiala decorativa Apla.Se ofera certificat de calitate! Transport gratuit in functie de cantitate si localitate .Tel: 0729 446 444

Comentarii


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


Tencuiala decorativa texturata Apla Tenco Plast cu silicon pentru o mai buna rezistenta in timp, ramanand flexibila la schimbarile climatice. Asigura curatarea fatadei in timp! Acoperire:...
99 RON
169 RON
Tencuiala decorativa Savana Acvastop cu silicon Stop alge si fungi Datorita efectului Acvastop, noua tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii...
149 RON
210 RON
Tencuiala decorativa siliconata Kober este o tencuiala structurata, cu aspect de scoarta de copac, de granulatie 1.5 mm, pe baza de dispersie polimera acrilo-stirenica, aditivi siliconati,...
83,30 RON
110 RON
Tencuiala decorativa Duraziv Silicon cu efect de perlare a apei Producator : Duraziv...
89 RON
145 RON
Tencuială decorativă structurată în relief, gata colorată, pregătită pentru aplicare, pe bază de răşini sintetice. Superlavabilă, elastică, flexibilă, hidroizolantă, permeabilă la vapori,...
71,40 RON
110 RON
Tencuiala de cuart colorat Duraziv Clima Protect Greutate: 25kg Acoperire: 5-6mp DESCRIERE PRODUS: DURAZIV Tencuiala de cuart colorat cu KAUCIUC® este un produs pe baza de...
163,63 RON
250 RON
  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Tencuiala decorativa Savana
Politica de Cookies
Tencuiala decorativa Ceresit
Tencuieli decorative
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Tencuiala decorativa exterior
Manopera tencuiala decorativa
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
Tencuiala decorativa Baumit
Tencuiala decorativa Duraziv
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
Google AdSense
Web parteners
Oferte tencuiala decorativa
Tencuieli decorative

dmoz.org
Loading
Imagini
Add to Google google verification page contents

Partener Site4All - Catalog de firme

UA-18377079-1